سیب زمینی بلژیکی
سیب زمینی بلژیکی یا فرنچ فرایز در واقع همان سیب زمینی سرخ کرده خودمان است. ولی در دنیا به فرنچ فرایز معروف است. جالب است که بدانید فرنچ فرایز اصلا فرانسوی نیست و در واقع بلژیکی است. ولی چرا به فرنچ فرایز معروف شد؟ خوب سربازان آمریکایی در طول جنگ جهانی با سیب زمینی سرخ شده خوشمزه در بلژیک آشنا شدند. منتها در قسمت فرانسوی زبان بلژیک با این خوشمزه دوست داشتنی آشنا شدند.
سیب زمینی بلژیکی به تازگی دوباره سر زبان ها افتاده و به عنوان جایگزین سیب زمینی سرخ شده های معمولی می شود. تفاوت سیب زمینی بلژیکی در بافت و ظاهر آن است. معمولا خلال سیب زمینی درشت تر است. بسته به سلیقه مشتری می تواند حاوی پوست سیب زمینی هم باشد. در مورد بافت آن هم که باید بدانید این لذیذ دوست داشتنی دوبار سرخ می شود که این امر موجب بافت ترد تر آن می شود.
سیب زمینی بلژیکی می تواند یک کسب و کار ساده و پر درآمد باشد. با تهیه یک خلال کن سیب زمینی و یک سرخ کن به راحتی می توانید این کسب و کار را آغاز کنید. و به راحتی ماهی 40 تا 50 میلیون تومان درآمد داشته باشید. البته این یک کسب و کار در مقیاس کوچک است. لازم به توضیح نیست که با انتخاب درست محل، بسته بندی مناسب و سس های خوشمزه آن را به ماهی 70 الی 80 میلیون برسانید.
اگر برای تهیه دستگاه های اسلایسر و خلال کن سیب زمینی سوالی دارید، چرا با شماره 09199538751 با ما تماس نمی گیرید؟